Lugarde

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor iedere tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in ons assortiment. U heeft keuze uit een tuinhuisje uit de standaard collectie of een tuinhuisje op maat.

Alle tuinhuizen worden op maat gemaakt in eigen fabriek. Het hout dat wij gebruiken is 1e klas Noord-Europees hout, dat onder vacuüm druk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd is.

Onze tuinhuizen worden geplaatst in heel Nederland, door eigen vakbekwame monteurs geplaatst. Het hout dat wij gebruiken voor onze tuinhuisjes is bovendien KOMO-gekeurd met kwaliteitscertificaat ISO 9002. Wij nodigen u van harte uit in onze overdekte showroom waar alle standaard tuinhuisjes staan opgesteld.

Bezoek de website van Lugarde

Bertus Wuestman, de oprichter van Lugarde, werkte in zijn jonge jaren bij zijn vader als rietdekker. Al snel vroegen klanten of hij niet alleen riet kon leveren, maar ook een tuinhuisje. In 1978 ontwikkelde Bertus een huisje met een rieten dak. Daarna volgden veel andere huisjes, met ook andere dakbedekkingen. Inmiddels is Lugarde uitgegroeid tot een bedrijf met honderden tuinhuizen en overkappingen.

Bertus is nog altijd werkzaam binnen Lugarde. Ook dochter Andrea en zoon Thomas zijn actief binnen het bedrijf. Andrea Wuestman is sinds 2016 directeur-eigenaar. De tuinhuisjes Prima Andrea en Prima Thomas zijn naar hen vernoemd. Op kantoor en in de productie zijn circa 80 medewerkers dagelijks in de weer voor Lugarde-klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *